Köpa luftvärmepump

Funderar du också på att köpa luftvärmepump? Här kan du läsa mer om vad det innebär och hur det går till i praktiken.

Köpa luftvärmepump

På vintern kan uppvärmning av stora områden eller lagerlokaler vara en rejäl belastning för ekonomin. Idag är det extra viktigt att tänka noga på hur du kan göra det bästa valet för företagets plånbok och för miljön på både kort och lång sikt. Att köpa luftvärmepump är därför en mycket bra investering!

Luftvärmepumpar besitter ett stort antal fördelar jämfört med andra inomhusklimatlösningar på marknaden. Den ger inte bara en hög kapacitet och ett kraftfullt luftflöde, utan förbättrar också inomhusmiljön genom att filtrerad luft cirkulerar i hela utrymmet. Att köpa luftvärmepump kan alltså likställas med att spara pengar och förbättra klimatet i dina lokaler – samtidigt som du gör miljön en tjänst.

lager med värmepumpar

Så går det till

Vår högsta prioritet att se till att du får bra rådgivning och bästa möjliga upplevelse när du köpt en luftvärmepump till din lokal. Därför brukar vi börja börja med en genomgång av dina behov, så att vi kan rekommendera en luftvärmepump som passar perfekt i dina lokaler och ser till att du, dina anställda och dina kunder är bekväma.

Så – kontakta oss via e-post eller telefon, så hjälper en av våra medarbetare dig med dina behov av att köpa luftvärmepump. Vi föredrar alltid att komma ut och se lokalerna med egna ögon så att vi kan undvika eventuella problem på vägen och se till att du får ut det mesta av din investering.

När vi har tagit reda på dina omständigheter och behov ger vi dig ett förslag. Så snart du ger klartecken sätter vi igång med installationen och ser till att du kommer igång. Sedan kan du slappna av i lugn och ro medan din luftvärmepump håller din arbetsplats, ditt lager eller ditt kontor i en behaglig temperatur året runt.

Halvera uppvärmningskostander genom att köpa luftvärmepump

Med våra luftvärmepumpar kan du spara 50% av energiåtgången i jämförelse med annan, traditionell uppvärmning som direktverkande elradiatorer, fläktar eller olja. Energiklassningen A+ innebär alltså stora kostnadsbesparingar! I och med detta är våra värmepumpar och byggvärmare väl anpassade för det nordiska klimatet och ger hela 20 kW värmeeffekt.

Tack vare bra investerings- och installationskostnader är luftvärmepumpen helt enkelt en mycket prisvärd lösning som samtidigt ger en oöverträffad komfort i lokaler den används i.

Kontakta oss
för att hyra eller köpa

När du köper en luftvärmepump av oss får du:

Köpa luftvärmepump: Ett smart val

När du köper en luftvärmepump av oss får du mycket mer än bara en maskin som värmer dina lokaler. Vi är stolta över att ge utmärkt kundservice och våra maskiner är anpassade till det nordiska klimatet för optimal effektivitet. Här är några av de fördelar du kan förvänta dig när du köper en luftvärmepump av oss:

Kontakta oss
för att hyra eller köpa