Om oss

Specialiserade på luftvärmepumpar sedan 2005 – för att fler ska ha råd med ett bekvämt inomhusklimat.

En ledande leverantör av luftvärmepumpar

På Z-Heating är vi stolta över att vara en toppleverantör av luftvärmepumpar i Sverige. Vår produktkatalog innehåller högkvalitativa maskiner som är utformade för att klara av det nordiska klimatets hårda krav. Alla våra produkter kan skryta med en energiklass A+ för optimal effektivitet. Dessutom är våra maskiner enkla att installera och levereras med två års garanti som standard.

Vi vill att alla ska ha råd med ett bra inomhusklimat. Därför är vi ett företag som specialiserar oss på luftvärmepumpar och är dedikerade till att tillhandahålla effektiva och bekväma lösningar för en optimalt inomhusmiljö.

Lyftkran för värmepump

Z-Heating: En historia om erfarenhet

Z-Heating har specialiserat sig på luftvärmepumpar sedan 2005.

Sedan dess har företaget vuxit stadigt och erbjuder nu ett specialiserat utbud av produkter och tjänster för att möta våra kunders behov. Allt från luftvärmepumpar för stora lokaler och hallar, till portabla byggvärmare.

Anpassning för det nordiska klimatet

Det som skiljer oss från andra företag är vårt engagemang för kundservice och vår kunskap om det nordiska klimatet. Vi förstår att det nordiska klimatet är unikt och kräver särskilda hänsynstaganden när det gäller värme- och kyl- lösningar.

Därför erbjuder vi ett specifikt sortiment av produkter, däribland luftvärmepump Z-140, som är perfekt för alla årstider. Vi erbjuder också installationstjänster för att se till att din värmepump installeras korrekt och effektivt.

Anpassning för det nordiska klimatet.
Graf för halverad kostnad

En chans att halvera uppvärmningskostnader

Vårt team brinner också för att ge bästa möjliga service till våra kunder. Vi förstår att det kan vara en svår uppgift att välja rätt värme- och kylningslösning, och därför erbjuder vi kostnadsfria konsultationer, så att du kan få expertråd om vilken produkt som är rätt för dig.

Det ska vara lätt att välja rätt för miljö och plånbok – därför är Z-Heating glada att erbjuda ett kostnadseffektivt alternativ till dyra uppvärmningsanordningar.

Kontakta oss
för att hyra eller köpa

Z-Heating: För en framtid med prisvärda inomhusklimatlösningar

När vi nu går in i framtiden är vi fast beslutna att fortsätta vår tradition av utmärkt kundservice och produktkvalitet. Vi förnyar och utökar ständigt vårt utbud så att vi kan ge våra kunder bästa möjliga service. Vi anser att alla ska ha råd med ett bra inomhusklimat i sina lokaler, och därför kommer vi att fortsätta att erbjuda och stötta dig till prisvärda och effektiva lösningar för en optimal inomhusmiljö.

Tack för att du tog dig tid att lära dig mer om vårt företag. Vi hoppas att du kommer att överväga oss när du är redo att köpa en luftvärmepump eller låta installera en sådan i dina lokaler. Är du redo redan nu? Kontakta oss idag för att komma igång!  

Kontakta oss
för att hyra eller köpa