Hyra luftvärmepump

Ska du ha ett större evenemang? Står du inför ett byggprojekt? Då är det ett perfekt tillfälle att hyra din luftvärmepump!

Att hyra luftvärmepump: Kom igång direkt

Du gör klokt i att hyra värmepump inför dina evenemang eller projekt. På så sätt kan du bidra till cirkulär ekonomi samtidigt som du spar pengar – och dessutom njuter av ett välanpassat inomhusklimat.

Hos oss hittar du portabla varianter av byggvärmare och luftvärmepumpar för lokaler av alla typer – allt från öltältet på torget till stora tält för mässor eller byggprojekt. Att hyra luftvärmepumpar är en smart och enkel lösning med minimal installation och underhåll, som medför att du kan fokusera på det din verksamhet är bäst på!

Hyra luftvärmepump:

Så går det till

Vi vill se till att du får den bästa möjliga upplevelsen av att hyra luftvärmepump för ditt evenemang eller projekt. Därför börjar vi med att se över dina behov. På så sätt kan vi se till att du är bekväm och att systemet för värme och kyla kommer perfekt för ditt tillfälle.

Du skickar alltså smidigt in din förfrågan via mail eller telefon, så börjar vi med att fastställa ditt behov för att hyra luftvärmepump. Vi kommer gärna ut och tittar på lokalen i förhand, så att allt går riktigt rätt till.

https://www.istockphoto.com/se/foto/business-people-having-casual-discussion-during-meeting-gm1347197740-424742743?phrase=happy%20worker

Njut av klimatet i din lokal

När vi har koll på ditt behov återkommer vi till dig med ett förslag – och vi hjälper dig med installation och start. Därefter kan du njuta av ett väl anpassat klimat tack vare din luftvärmepump under evenemanget, projektet – eller vad du kan tänkas behöva hyra luftvärmepump till.

Efter periodens slut hämtar vi luftvärmepumpen från dig, så du behöver inte oroa dig för någonting. Kontakta oss gärna för att hyra en luftvärmepump inför ditt evenemang eller projekt redan idag – så är vi igång!

Kontakta oss
för att hyra eller köpa

Hyra luftvärmepump för evenemang och byggen: Ett smart val

När det gäller uppvärmning och kylning i temporära lokaler är en luftvärmepump ett utmärkt alternativ att hyra. De är portabla och lätta att använda. Dessutom erbjuder de ett antal fördelar som kan göra ditt evenemang eller projekt till en framgång.

Till exempel är det ett utmärkt sätt att spara pengar på förbrukningsräkningen. Då kan du investera mer i ditt byggprojekt eller event istället. De förbrukar inte bara mindre energi än andra uppvärmningsalternativ, utan de hjälper dig också att bidra cirkulärt genom att använda förnybar energi. Detta gör dem till ett mer hållbart val för ditt evenemang eller projekt.

Kontakta oss för att hyra luftvärmepump

När allt kommer omkring är hyra av en luftvärmepump ett utmärkt sätt att se till att ditt evenemang eller projekt går smidigt. De är prisvärda, effektiva och lätta att använda – vilket gör dem till det perfekta valet att hyra för alla tillfällen.

Om du är i behov av en tillfällig värmelösning för evenemang, byggprojekt eller liknande är luftvärmepumpar alltså ett utmärkt alternativ. Vi på Z-Heating står till förfogande i syfte att hjälpa dig att hitta den perfekta enheten för dina behov.

Vi erbjuder luftvärmepumpar att hyra per vecka eller månad. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra hyresalternativ och hur vi kan hjälpa dig att hålla dig varm i vinter och sval i sommar!

Kontakta oss
för att hyra eller köpa