Luftvärmepumpar stora lokaler

Skapa ett behagligt inomhusklimat med luftvärmepumpar för stora lokaler – samtidigt som du spar resurser för ditt företag och vår gemensamma miljö!

Luftvärmepumpar för stora lokaler

Genom att använda luften utanför din lokal kan våra luftvärmepumpar för stora lokaler värma upp ditt utrymme för en bråkdel av kostnaden för traditionella metoder. Samtidigt cirkulerar det även luften inomhus, vilket ger en bekväm inomhusmiljö för dig och dina medarbetare.

Luftvärmepumpar fungerar alltså genom att utvinna värme från utomhusluften och använda den för att värma dina lokaler. På vintern är processen omvänd, och luftvärmepumpen utvinner värme från inomhusluften och använder den för att kyla av luften i byggnaden.

Halvera uppvärmningskostanderna

Med luftvärmepumpar för stora lokaler kan du halvera energi- åtgången jämfört med traditionella uppvärmningsmetoder som direktverkande elradiatorer, fläktar och olja. Energiklassningen A+ är något som innebär stora kostnadsbesparingar – framförallt för dig med de större lokalerna. Våra byggvärmare och luftvärmepumpar är anpassade för det nordiska klimatet och ger hela 20 kW värmeeffekt.

Luftvärmepumpar för lagerhallar

Lagerlokaler är ofta svåra att värma upp med traditionella metoder, eftersom de ofta är stora utrymmen med högt i tak, där värmen gärna smiter ut.

Luftvärmepumpar för stora lokaler kan därför vara en utmärkt lösning för lagerhallar och andra lagerlokaler, eftersom de kan ge jämnt fördelad värme och kyla i hela utrymmet utan att du behöver bli nervös över räkningen!

Luftvärmepumpar för stora verkstadslokaler.

Luftvärmepumpar för stora verkstadslokaler

För stora verkstadslokaler kan detta verkligen hjälpa din arbetsplats att fungera mer effektivt! Genom att använda luften runt omkring dig för att värma eller kyla ned din byggnad kan du minska ditt beroende av dyrare och krångligare traditionella uppvärmnings- och kylningskällor.

Luftvärmepumpen är enkel att komma igång med och kräver inte mycket när det kommer till installation och underhåll – perfekt för verkstadslokaler!

Luftvärmepumpar för stora kontor

För stora arbetsplatser med gemensamma utrymmen, mötesrum och kontor behöver du tänka till kring uppvärmningen en extra gång för att se till att göra ett klokt och långsiktigt val.

Det kan vara mycket fördelaktigt att använda luftvärmepumpar för stora lokaler på kontor, eftersom de kan ge värme och kyla till hela utrymmet och håller luften i lokalerna behaglig och fräsch.

Luftvärmepumpar för byggarbetsplatser.

Luftvärmepumpar för byggarbetsplatser

Om du arbetar på en byggarbetsplats där elen ännu inte är dragen är vårt sätt att värma och kyla stora lokaler en riktigt bra lösning för byggvärme. Vi har både värmepumpar och dessutom specifika byggvärmare.

Luftvärmepumpen är också enkel att komma igång med och kräver inte mycket när det kommer till installation och underhåll. Alltså helt perfekt för byggarbetsplatser!

Kontakta oss
för att hyra eller köpa

Tre fördelar med luftvärmepumpar för stora lokaler

Det finns många fördelar med att använda luftvärmepumpar, varav dessa är några få:

Vi hjälper dig med luftvärmepumpar för stora lokaler

Luftvärmepumpar är alltså ett mycket effektivt sätt att värma upp stora lokaler som lagerlokaler, restauranger, nattklubbar, kontor, idrottsanläggningar – och vad mer du kan tänka dig!

Genom att använda uteluft kan de ge betydande besparingar på uppvärmningskostnaderna samtidigt som de förbättrar inomhusmiljön. Dessutom släpper våra luftvärmepumpar inte ut några skadliga gaser och de använder förnybara energikällor som inte bidrar till växthuseffekten. Därför är luftvärmepumpar ett alltmer populärt val för kommersiella tillämpningar.

Vill du ha mer information om luftvärmepumpar för stora lokaler, eller om du behöver hjälp med installation och underhåll? Kontakta oss på Z-Heating idag. Vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss
för att hyra eller köpa